Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σήμερα, Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009 εμείς οι εργαζόμενοι stage όλων των νομών της Θεσσαλίας ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής για την απεργιακή συγκέντρωση σε σταθμούς διοδίων Πανελλαδικά. Συγκεντρωθήκαμε στα διόδια του Πυργετού για να εκφράσουμε την συμμετοχή μας και τη διαμαρτυρία μας στα σχέδια της Κυβέρνησης. Δε θέλαμε να προκαλέσουμε την αγανάκτηση των οδηγών, καθώς δεν κλείσαμε τα διόδια, αλλά αντιθέτως τα ανοίξαμε και μοιράσαμε ενημερωτικό υλικό για μιάμιση ώρα. Αλλά με την καθυστέρηση του συντονισμού της Αστυνομίας δημιουργήθηκε αγανάκτηση στους οδηγούς, γιατί τους έστελναν από παράπλευρους δρόμους και πρόβλημα στον αγώνα μας, γιατί δεν μπορούσαμε να ενημερώσουμε τους οδηγούς.
Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε επικαλούμενοι τη βοήθεια του κοινωνικού συνόλου, διότι η εργασία είναι δικαίωμα του κάθε ανθρώπου και όχι ανάγκη ή υποχρέωση.
Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμων Νομού Λάρισας για την ηθική και έμπρακτη συμπαράστασή τους.

Η ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ STAGE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου